Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Εκδήλώσεις λήξης του Σχολείου Κεραματών

   Χθες (12 Ιουνίου) το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Κεραματών και στον προαύλιο χώρο του έγιναν εκδηλώσεις λήξης του Σχολικού Έτους 2014-15

  Η έναρξη έγινε με τη διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον           4ου Ποδηλατικού Γύρου Κεραματών κατόπιν ακολούθησε παρουσίαση από τους δασκάλους και τους μαθητές του πλούσιου σχολικού έργου τους.
 
  Απονεμήθηκαν έπαινοι στους μαθητές για τη συμμετοχή τους σε μαθητικούς διαγωνισμούς, εκπ/κα προγράμματα κι εράνους.

  Το Νηπιαγωγείο απήγγειλε ποιήματα και παρουσίασε το διασκεδαστικό σκετς η "Αλίκη στο ναυτικό" και στη συνέχεια οι μαθητές του Δημοτικού το κωμικό έργο "Τα ξεφτέρια". 

  Ακολούθησε βιντεοπροβολή παρουσίαση όλων των σχολικών δραστηριοτήτων της χρονιάς και στο τέλος... τραγούδια, καραόκε, χορός και ξεφάντωμα κάτω από τους μελωδικούς ήχους του επαγγελματία dj Σταύρου που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μας διασκεδάσει.


  Οι γονείς είχαν φροντίσει να υπάρχει πλούσιος μπουφές, καφές, αναψυκτικά σουβλάκια...

 Την εκδήλωση εκτός από γονείς αλλά και αρκετός κόσμος, τίμησαν με την παρουσία τους και η κ. Σχολική Σύμβουλος Νηπιαγωγών Άρτας, ο Ιερέας της κοινότητας, καθώς και ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Άρτας έστω και για λίγο λόγω πολλών υποχρεώσεών του εκείνη την ημέρα. 

  Οι δάσκαλοι κ. Θανάσης και κ. Λεωνίδας και η νηπιαγωγός κ. Σοφία ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους που συμβάλλανε να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση και εύχονται σε όλους να έχουν ένα γλυκό κι όμορφο καλοκαίρι.















Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Φωτο από τον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Κεραματών

Χθές τελικά 12 Ιουνίου 2015 έγινε ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος Κεραματών αφού είχε αναβληθεί στις 10 Ιουνίου λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι συμμετοχές όπως και τις άλλες χρονιές πάρα πολλές.

Μικροί και μεγάλοι αναβάτες διασκέδασαν τη βόλτα με τα ποδήλατά τους στους γραφικούς πράσινους δρόμους των Κεραματών σε μια όμορφη διαδρομή ανάμεσα από τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές και με σύμμαχο αυτή τη φορά τον καιρό.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Όπως είπαν οι δάσκαλοι του σχολείου και η φετινή διοργάνωση είχε απόλυτη επιτυχία κι ευχαριστούν από την καρδιά τους όλους τους συμμετέχοντες Κεραματιώτες και μη αλλά κι όλους αυτούς που βοήθησαν ή συμβάλλανε στο να διεξαχθεί με ασφάλεια αυτή η εκδήλωση.

Στο τέλος ακολούθησαν διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου.