Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Εκδηλώσεις του Σχολείου Κεραματών

Άλλη μια σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Η τσάντα δε θα έχει πια βιβλία και τετράδια αλλά πετέτες και αντιηλιακά! Το χειμωνιάτικο άγχος των μαθημάτων δίνει τη θέση του στη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.




Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κεραματών μαζί με το Σύλλογο Γονέων το απόγευμα της Παρακευής 6 Ιουνίου πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση λήξης σχ. έτους 2013-14 με τον καθιερωμένο πια ''ποδηλατικό γύρο Κεραματών'', ομιλία από τον δ/ντή του σχολείου, δύο παιδικά θεατρικά με σχέση τη διατροφή, τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου με τη συνοδεία κρουστών, προβολή 12 βίντεο με τις φετινές δρατηριότητες εκπ/κές επισκέψεις και προγράμματα του σχολείου, κλήρωση βιβλίου, μουσική και χορό, πλούσιο μπουφέ, μπάρμπεκιου... 

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Άρτας, ο Ιερέας της περιοχής κ.ά 

Αρκετός κόσμος, παιδιά, γονείς και άλλοι συμπολίτες μας παρακολούθησαν την εκδήλωη και συμμετείχαν στον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Κεραματών. 

Οι δυο δάσκαλοι του σχολείου και η νηπιαγωγός μαζί με τους μαθητές τους ευχαριστούν τον σύλλογο γονέων, τον dj Σταύρο Σειμένη, τη δασκάλα κρουστών οργάνων Ράνια Γαρδικιώτη, τους φίλους μοτοσικλετιστές, τα δημοτικά σχολεία 8ο και Κωστακιών για τα μηχανήματα προβολής καθώς και όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου