Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Απογοητεύθηκαν με τους SCORPIONS


Απογοητεύθηκαν οι περισσότεροι από τους χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλύσει χθες το βράδυ το θέατρο Λυκαβηττού προκειμένου να δουν αλλά κυρίως να ακούσουν ζωντανά και από κοντά το ίσως πιο δημοφιλές συγκρότημα στην Ελλάδα, τους Scorpions. Οι θρυλικοί Scorpions οι οποίοι επανεμφανίστηκαν στην Ελλάδα μετά από απουσία 3 ετών ανέβηκαν στη σκηνή γύρω στις 9 μμ και ερμήνευσαν μέχρι το τέλος της συναυλίας όλα τα τραγούδια τους πλήρως διασκευασμένα (σε σημείο κάποια να μην αναγνωρίζονται καθόλου) για τις ανάγκες του DVD MTV Unplugged που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Έκπληκτοι οι θεατές και εμφανώς σοκαρισμένοι από τη μουσική που άκουγαν και που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε τον γνωστό και αγαπημένο ήχο των Σκορπιών που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το ελληνικό κοινό για πάνω από 30 χρόνια, προσπαθούσαν επί ματαίω να σιγοτραγουδήσουν στους γνωστούς σκοπούς. Κάποιοι μάλιστα απογοητευμένοι προτίμησαν να αποχωρήσουν πριν από το τέλος της συναυλίας.

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται οι θρυλικοί Scorpionς χρησιμοποίησαν τους έλληνες λάτρεις τους που πλήρωσαν 40 ευρώ εισιτήριο σαν «κομπάρσους» για την δημιουργία του νέου τους DVD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου